Foldable table for storage

Adjustable table height

Adjustable seat distance

Heel support
for optimal position

Active seat
mechanism

Easy-to-clean antibacterial upholstery

Mikä on BodyRest?

BodyRest on kokonaan uudenlainen konsepti: mobiili työpiste, joka seuraa sinua. BodyRest antaa täydellisen tuen vartalollesi ja vapauden liikkua työskentelyn aikana.

BodyRest (patent pending) on NASAn tutkimuksen pohjalta kehon mukaan suunniteltu kokonaisvaltainen ergonominen ratkaisu, joka auttaa parhaan mahdollisen vartalon asennon ylläpitämisessä konttorilla tai kotitoimistolla työskenneltäessä.

Kun BodyRest ei ole käytössä, se on taitettavissa pienemmäksi ja sopii siksi erityisen hyvin käytettäväksi siellä, missä tilaa on vähän.

BodyRestissä tuoli ja pöytä ovat yhdessä paketissa, joten enää ei ole tarvetta erillisille huonekaluille etätyössä viihtymiseksi. BodyRestillä voit työskennellä istuen ja seisten, sekä liikkua vapaasti.

BodyRestin avulla voit istua anatomisesti oikeassa ja rasituksesta vapaassa asennossa ylläpitäen ihanteelliset kulmat lantiossa, käsivarsissa ja polvitaipeissa. Kantapäiden lepääminen niille tarkoitetulla tuella vähentää myös lihasrasitusta.

Tiesitkö, että voit hakea verotuksessa vähennystä etätyötä varten hankituista kalusteista? Jos hankintahinta on enintään 1000€/kaluste, voit vähentää kulut kerralla hankintavuonna. Lähde: Verohallinto.

Yksinkertainen ja monipuolinen

BodyRest koostuu tuolista ja integroidusta työtasosta, jonka etäisyys ja korkeus ovat säädettävissä. Työtaso on saatavana suuri- ja pienikokoisena ja se voidaan kääntää sekä sivusuunnassa, että pystysuunnassa varastointia varten.

Työtason etäisyyttä istuimesta voidaan säätää sen tukivarresta, jonka varassa on myös säädettävä tuki kantapäille. Tuen avulla voit nostaa kantapääsi luonnolliseen asentoon niin, että vain varpaat koskettavat lattiaan.

Kokonaan uusi istuin

Sitz:iksi ristimämme istuin on suunniteltu olennaiseksi osaksi BodyRestiä ja mahdollistamaan neutraalissa vartalon asennossa työskentely. Istuimen reilu koko ja memory foam -kerrokset tarjoavat parhaan mahdollisen tuen ja pienimmän mahdollisen paineen vartalollesi. Dynaaminen mekanismi mukailee istujan liikkeitä ja ainoastaan korkeutta tarvitsee erikseen säätää.

Helposti muunneltavissa

Sitz-istuin on varustettu erillisellä keskiosalla, jota voidaan liikuttaa eteenpäin tai tarvittaessa poistaa istuimesta kokonaan suuremman ilman kierron aikaansaamiseksi, samalla vähentäen painetta genitaali-alueelle. Sitz on verhoiltu innovatiivisella, likaa hylkivällä Aquaclean Energy -kankaalla, joka tarjoaa suojan viruksia sekä bakteereita vastaan ja on helposti puhdistettavissa pelkällä vedellä.

BodyRestin kehitys

Kehitimme BodyRestin suunnittelemalla ratkaisun ihmiskehon ehdoilla päästä varpaisiin, löytääksemme ihanteellisen asennon toimistotyötä varten. Suomessa suunniteltu ja kokonaan Tampereella valmistettu BodyRest on kaikki mitä tarvitset saadaksesi lihasrasituksesta vapaan asennon kannettavan kanssa työskenneltäessä.

Suunnittelunsa ansiosta BodyRest on asetettavissa NASA:n määrittämään neutraaliin vartalon asentoon minuuteissa. Neutraali vartalon asento (Neutral Body Posture, NBP) standardisoitiin NASA:n avaruusasemillaan painovoimattomassa tilassa tekemien tutkimusten seurauksena, tavoitteenaan tunnistaa asento, jossa kehoon kohdistuu vähiten lihasrasitusta.

NASA:n NBP mittaa 16 vartalon kulmaa, BodyRestin avulla saavutat ihanteellisen asennon mittaamalla vain 3 vartalon kulmaa mukana toimitettavilla kulmatulkeilla.

Vuoden 2020 inspiroima konsepti

Halusimme hyödyntää NASA:n tutkimusta tosielämässä huomattuamme kotona tehtävän etätyön ergonomian puutteelliseksi 2020 karanteenien aikana. Aloimme suunnitella ratkaisua puhtaalta pöydältä simuloimalla mikropainovoimaa omalla tavallamme ja käyttämällä yrityksemme 33 vuoden aikana kertynyttä osaamista istumisesta. Tuloksena on kokonaan uusi BodyRest-konsepti – jota varten keksimme istuimenkin uudestaan.

BodyRestin käyttö

BodyRestin etäisyyksien ja korkeuksien asettaminen ja sen käyttäminen on helppoa. Voit saavuttaa tuen ihanteelliselle vartalon asennolle muutamassa minuutissa ja liikkua vapaasti löytääksesi parhaan näköalan. Istuin on varustettu aktiivisella mekanismilla, joka myötäilee liikkeitäsi ja istuimen muotoa voi jopa muunnella mieltymyksesi mukaan. Jos haluat välillä työskennellä seisten, työtasoa voi yksinkertaisesti nostaa ja kääntää niin, että istuin jää sivummalle.