Usein kysytyt kysymykset

Miten BodyRest eroaa erillisestä pöydästä ja tuolista?

BodyRest on suunniteltu korvaamaan ja tarjoamaan paremman ergonomian kuin erilliset huonekalut. Koska voit BodyRestin avulla määritellä sinulle sopivan istuma-asennon tieteellisen tarkasti tai mielesi mukaan, saat siinä paremman työskentelyasennon kuin erillisillä huonekaluilla. BodyRest on suunniteltu alusta lähtien neutraalin vartalon asennon ja siten parhaan mahdollisen ergonomian saavuttamiseksi.

Saako BodyRestin korkeudensäädön sähköisenä?

BodyRestin korkeussäädöt toimivat kaasujousien avulla, koska ne ovat sekä edullisempia, että nopeampia kuin sähköinen säätöyksikkö. Mikäli kysyntää sähkösääätöiselle versiolle on, voimme ottaa tuonkin vaihtoehdon suunnittelupöydälle.

Mikä on istuimen verhoilumateriaali ja miten se puhdistetaan?

Istuimen verhoilumateriaali on espanjalaisen Aquaclean Groupin valmistama Aquaclean Energy FR, jonka kuiduissa on näkymätön molekyylikerros, joka estää lian pääsyn kankaaseen.

Kahvi- viiini- ja ruokatahrat voi sen takia puhdistaa pelkällä vedellä. Lisätietoa kankaan ominaisuuksista saat Aquacleanin sivuilta
https://www.aquaclean.com/fi-fi/miten-tama-toimii

Saako istuinta muilla väreillä?

Voimme verhoilla lisämaksusta istuimen myös muilla Aquaclean väreillä. Aquaclean Energy FR -värikartan näet alla olevasta linkistä. Vakiomallistoomme kuulumattoman värin verhoilussa kestää 3-5 viikkoa. Olethan yhteydessä erikoisverhoiluun liittyen info@bodyrest.fi

https://www.aquaclean.com/pdf-collection-aquaclean/energyfr_fi_20200110.pdf

Miten BodyRest toimitetaan?

BodyRest toimitetaan Postin Kotipakettina. Voit valita itsellesi sopivan toimitusajan linkin kautta jaettavasta kalenterista. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus on hiilineutraali Posti Green -lähetys. 

Posti on yhteydessä sinuun 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilauksesi verkkokaupassa on valmis. Posti sopii kanssasi toimitusajan (arkisin klo 9-21) puhelimitse tai tekstarilla. Kotiinkuljetuksessa kuljettaja soittaa vielä ennen toimitusta ja varmistaa, että olet vastaanottamassa lähetyksen. Iltatoimitus on mahdollista suurimmissa kaupungeissa. 

Jos unohdat olla sovittuna kellonaikana tavoitettavissa, voit ratkaista ongelman olemalla yhteydessä Postin asiakaspalveluun 

https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/ota-yhteytta/henkiloasiakkaiden-asiakaspalvelu

Mitkä ovat maksutavat?

Maksuvälittäjänämme toimii Paytrail, joten voit maksaa ostoksesi kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta, mobiilimaksulla, kortilla tai luotolla/osamaksulla. bodyrest.fi is Paytrail, which accepts online bank payments through Finnish banks, credit card and installments. EU orders can be paid with credit card.

Missä BodyRest on valmistettu?

BodyRest valmistetaan kokonaan Tampereella. 

Mihin maihin BodyRest-työpisteitä voi tilata?

Tällä hetkellä voimme toimittaa Suomen lisäksi seuraaviin maihin: Ruotsi, Tanska, Saksa, Belgia, Alankomaat, Itävalta ja Luxemburg. Lisäämme jatkuvasti maita listaan, mikäli maa johon haluat toimituksen ei ole vielä listassa olethan yhteydessä info@bodyrest.fi

Mistä voin ostaa BodyRestin?

BodyRestin voi tilata verkkokaupastamme bodyrest.fi

Yritysmyyntiä ja työpisteiden vuokrausta yrityksille voit tiedustella info@bodyrest.fi