Taitettava pöytä
säilytystä varten

Säädettävä
pöydän korkeus

Säädettävä
istuimen etäisyys

Kantapäätuki
optimaalista asentoa varten

Aktiivinen
istuin-
mekanismi

Helposti puhdistettava antibakteerinen verhoilu

Mikä on BodyRest?

BodyRest on kokonaan uudenlainen konsepti: mobiili työpiste, joka seuraa sinua. BodyRest antaa täydellisen tuen vartalollesi ja vapauden liikkua työskentelyn aikana.

BodyRest (patent pending) on NASAn tutkimuksen pohjalta kehon mukaan suunniteltu kokonaisvaltainen ergonominen ratkaisu, joka auttaa parhaan mahdollisen vartalon asennon ylläpitämisessä konttorilla tai kotitoimistolla työskenneltäessä.

Kun BodyRest ei ole käytössä, se on taitettavissa pienemmäksi ja sopii siksi erityisen hyvin käytettäväksi siellä, missä tilaa on vähän.

BodyRestissä tuoli ja pöytä ovat yhdessä paketissa, joten enää ei ole tarvetta erillisille huonekaluille etätyössä viihtymiseksi. BodyRestillä voit työskennellä istuen ja seisten, sekä liikkua vapaasti.

BodyRestin avulla voit istua anatomisesti oikeassa ja rasituksesta vapaassa asennossa ylläpitäen ihanteelliset kulmat lantiossa, käsivarsissa ja polvitaipeissa. Kantapäiden lepääminen niille tarkoitetulla tuella vähentää myös lihasrasitusta.

Tiesitkö, että voit hakea verotuksessa vähennystä etätyötä varten hankituista kalusteista? Jos hankintahinta on enintään 1000€/kaluste, voit vähentää kulut kerralla hankintavuonna. Lähde: Verohallinto.

UKK

Usein kysytyt kysymykset

BodyRest on suunniteltu korvaamaan ja tarjoamaan paremman ergonomian kuin erilliset huonekalut. Koska voit BodyRestin avulla määritellä sinulle sopivan istuma-asennon tieteellisen tarkasti tai mielesi mukaan, saat siinä paremman työskentelyasennon kuin erillisillä huonekaluilla. BodyRest on suunniteltu alusta lähtien neutraalin vartalon asennon ja siten parhaan mahdollisen ergonomian saavuttamiseksi.

BodyRestin korkeussäädöt toimivat kaasujousien avulla, koska ne ovat sekä edullisempia, että nopeampia kuin sähköinen säätöyksikkö. Mikäli kysyntää sähkösääätöiselle versiolle on, voimme ottaa tuonkin vaihtoehdon suunnittelupöydälle.

BodyRest Pro:n työtaso on staattinen ja tukevuudeltaan lähes tavallista pöytää vastaava, koska tason suurempi pinta-ala ja sille asetettavat erilliset näytöt vaativat vakaan jalustan. BodyRest Lite on varustettu pienemmällä työtasolla ja suunniteltu kannettavan tietokoneen kanssa käytettäväksi, jolloin työtaso liikkuu istujan mukana. Yläruumis pääsee liikkumaan Lite-versiossa vapaammin ja se auttaa pitämään kehon vireämpänä.

Istuimen verhoilumateriaali on espanjalaisen Aquaclean Groupin valmistama Aquaclean Energy FR, jonka kuiduissa on näkymätön molekyylikerros, joka estää lian pääsyn kankaaseen. Kahvi- viiini- ja ruokatahrat voi sen takia puhdistaa pelkällä vedellä. Lisätietoa kankaan ominaisuuksista saat Aquacleanin sivuilta https://www.aquaclean.com/fi-fi/miten-tama-toimii

Voimme verhoilla lisämaksusta istuimen myös muilla Aquaclean väreillä. Aquaclean Energy FR -värikartan näet alla olevasta linkistä. Vakiomallistoomme kuulumattoman värin verhoilussa kestää 3-5 viikkoa. Olethan yhteydessä info@bodyrest.fi erikoisverhoiluun liittyen https://www.aquaclean.com/pdf-collection-aquaclean/energy%20fr_fi_20200110.pdf

BodyRest toimitetaan Postin Kotipakettina. Voit valita itsellesi sopivan toimitusajan linkin kautta jaettavasta kalenterista. Voit seurata lähetyksen matkaa OmaPosti-sovelluksella. Toimitus on hiilineutraali Posti Green -lähetys. 

Posti on yhteydessä sinuun 1-2 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilauksesi verkkokaupassa on valmis. Posti sopii kanssasi toimitusajan (arkisin klo 9-21) puhelimitse tai tekstarilla. Kotiinkuljetuksessa kuljettaja soittaa vielä ennen toimitusta ja varmistaa, että olet vastaanottamassa lähetyksen. Iltatoimitus on mahdollista suurimmissa kaupungeissa.

Jos unohdat olla sovittuna kellonaikana tavoitettavissa, voit ratkaista ongelman olemalla yhteydessä Postin asiakaspalveluun https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/ota-yhteytta/henkiloasiakkaiden-asiakaspalvelu

Maksuvälittäjänämme toimii Paytrail, joten voit maksaa ostoksesi kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta, mobiilimaksulla, kortilla tai luotolla/osamaksulla. 

BodyRest valmistetaan kokonaan Tampereella.

BodyRestin kehitys

Kehitimme BodyRestin suunnittelemalla ratkaisun ihmiskehon ehdoilla päästä varpaisiin, löytääksemme ihanteellisen asennon toimistotyötä varten. Suomessa suunniteltu ja kokonaan Tampereella valmistettu BodyRest on kaikki mitä tarvitset saadaksesi lihasrasituksesta vapaan asennon kannettavan kanssa työskenneltäessä.

Suunnittelunsa ansiosta BodyRest on asetettavissa NASA:n määrittämään neutraaliin vartalon asentoon minuuteissa. Neutraali vartalon asento (Neutral Body Posture, NBP) standardisoitiin NASA:n avaruusasemillaan painovoimattomassa tilassa tekemien tutkimusten seurauksena, tavoitteenaan tunnistaa asento, jossa kehoon kohdistuu vähiten lihasrasitusta.

NASA:n NBP mittaa 16 vartalon kulmaa, BodyRestin avulla saavutat ihanteellisen asennon mittaamalla vain 3 vartalon kulmaa mukana toimitettavilla kulmatulkeilla.