BodyRest Lite

973,40

Hinta sisältää arvonlisäveron ja toimituskulut kaikkialle Suomeen. Hinta ilmanarvonlisäveroa 785€.

Ainutlaatuinen, mullistava BodyRest Lite-työpiste on suunniteltu erityisesti etätyöhön kotitoimistolla, mutta sopii mainiosti kannettavan kanssa työskentelyyn konttorilla. BodyRest sisältää tuolin ja työtason yhdessä näppärässä paketissa, erillisiä pöytiä tai työtuoleja ei siis enää tarvita. Työtason voi töiden jälkeen kääntää pystysuoraan ja koko BodyRest on näin varastoitavissa hyvin pieneen tilaan odottamaan seuraavaa käyttöä.

Tiesitkö, että voit hakea verotuksessa vähennystä etätyötä varten hankituista kalusteista? Työpöydän – ja tuolin hankintakulut voit vähentää tulonhankkimiskuluna, ja jos hankintahinta on enintään 1000€/kaluste, voit vähentää kulut kerralla hankintavuonna. Lähde: Verohallinto.

Arvioitu toimitusaika 1-3 Päivää

  • *Istuimen väri

SKU 1-BR1-0FR28R66140 Kategoria

Aktiivinen istuminen edesauttaa verenkiertoa, hengittämistä ja kehon vireyttä. BodyRestin Sitz-istuin myötäilee istujaa ja liikkuu kun sinä liikut, joten istuimen reunat eivät paina vartaloasi vasten. Äärimmäisen mukava istuin antaa istujan liikuttaa koko vartaloa aktiivisesti työskentelyn aikana sen sijaan, että liikuttaisit vain sormiasi näppäimistöllä. Sitz-istuin tarjoaa ennen kokematonta istumamukavuutta ja istumakorkeus on säädettävissä välillä 60-78cm.

BodyRest Lite:n työtaso on optimoitu kannettavan kanssa työskentelyä varten ja tilaa on vielä hiirellekin. Työtason leveys ja syvyys ovat 58cm x 48cm ja se on säädettävissä välillä 74-101cm, tehden BodyRestistä monipuolisimman ratkaisun etätyöhön.

Istuimen verhoiluna on likaa hylkivä sininen Aquaclean Energy -kangas, joka tarjoaa suojan viruksia sekä bakteereita vastaan ja on helposti puhdistettavissa pelkällä vedellä. BodyRest on varustettu pehmeillä pyörillä, joista ei jää jälkiä lattiaan.

BodyRest Lite todellakin tarjoaa kokonaan uudenlaisen mukavuuden ja ergonomian, tilaa omasi tänään kotiovellesi. Lähetyskulut kaikkialle Suomeen sisältyvät tuotteen hintaan.

Made in Finland.

Paino20,7 kg (kilogramma)
Mitat70 × 60 × 100 cm (senttimetri)