BodyRest Pro

1184,20

Hinta sisältää arvonlisäveron ja toimituskulut Suomeen. Hinta ilman arvonlisäveroa 905€.

BodyRest Pro -työpiste on suunniteltu käytettäväksi erillisen näytön, näppäimistön ja hiiren kanssa kotitoimistolla tai konttorilla työskenneltäessä. BodyRest Pro sisältää tuolin ja työtason yhdessä näppärässä paketissa ja tarjoaa tukevan alustan tietokoneelle ja oheislaitteille.

Työtason voi töiden jälkeen kääntää pystysuoraan ja koko BodyRest Pro on näin varastoitavissa pieneen tilaan odottamaan seuraavaa käyttöä.

Tiesitkö, että voit hakea verotuksessa vähennystä etätyötä varten hankituista kalusteista? Työpöydän – ja tuolin hankintakulut voit vähentää tulonhankkimiskuluna, ja jos hankintahinta on enintään 1000€/kaluste, voit vähentää kulut kerralla hankintavuonna. Lähde: Verohallinto.

Arvioitu toimitusaika 1-3 Päivää

  • *Istuimen väri

SKU 1-BRpro1-0FR28R66140 Kategoria

BodyRest Pro -työpiste on varustettu suuremmalla 80cm x 60cm työtasolla, jolle näytön ja näppäimistön lisäksi mahtuvat hiiri ja muut tarvikkeet. BodyRest Pro:n Vjalusta tekee työtasosta tukevan ja lähes kiinteään pöytään verrattavan alustan tietokoneelle ja oheislaitteille.

Työtason korkeus on säädettävissä välillä 74-101cm ja se soveltuu siten myös nostettavaksi seisomakorkeudelle. BodyRestin Sitz-istuin tarjoaa ennen kokematonta istumamukavuutta ja istumakorkeus on säädettävissä välillä 60-78cm.

Istuimen verhoiluna on likaa hylkivä harmaa Aquaclean Energy -kangas, joka tarjoaa suojan viruksia sekä bakteereita vastaan ja on helposti puhdistettavissa pelkällä vedellä. BodyRest on varustettu pehmeillä pyörillä, joista ei jää jälkiä lattiaan.

BodyRest todellakin tarjoaa kokonaan uudenlaisen mukavuuden ja ergonomian, tilaa omasi tänään kotiovellesi. Lähetyskulut kaikkialle Suomeen sisältyvät tuotteen hintaan.

Made in Finland.

Paino25 kg (kilogramma)
Mitat70 × 60 × 100 cm (senttimetri)